top of page
Search

Παννελλήνιο Πρωτάθλημα 2021 <3

Δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα;;;; και όμως το φετικό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκε σε κρύες καιρικές συνθήκες κάνοντας τους αγώνες μας πιο δύσκολους αλλά και πιο διαφορετικούς.

Με χιονόπτωση και ομιχλή διοργανώθηκαν οι αγώνες σπριντ 1,2 χλμ και αντοχής το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Ανήλιο Μετσόβου.

Στο σπριντ του Σαββάτου κατάφερα τον καλύτερο χρόνο στην προκριμάτική φάση αλλά μετά από μια συναρπαστική πτώση στον τελικό, που με έβγαλε εκτός πίστας και καθυστέρησα αρκετά να σηκώθω, τερμάτησα στην τρίτη θέση. Συγχαρητήρια στις συναθλήτριες μου για την προσπάθεια τους.


Την επόμενη μέρα και στο αγώνισμα των 5 χλμ γυναικών τερμάτησα πρώτη. Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ένιωθα αρκετά δυνατή και πολύ άνετα με το σκι και την φυσική μου κατάσταση. Περισότερα αποτελέσματα και νέα σχετικά με τους αγώνες μας μπορείτε να δείτε εδώ.


Ειμαι χαρούμενη με την ευκαιρία που είχαμε να αγωνιστούμε και να ανταμώσουμε ξανά με την οικογένεια δρόμων αντοχής της χώρας μας, τηρώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο για την πραγματοποίηση της διοργάνωσης.


Στο σημείο αυτό, κλείνοντας αυτήν την ξερωριστή και πρωτόγνωρη αγωνιστική σεζόν θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους βοήθησαν ούτως ώστε να μπορώ να προπονηθώ, να ταξιδέψω, να αγωνιστώ και να τερματίσω σε 16 αγώνες επί καιρό κορωνοϊού. Ικανοποιημένη με τις αποδόσεις της χρονιάς θα βάλω τα δυνατά μου να συνεχίσω την προετοιμασία μου με στόχο τους χειμερινούς ολυμπιακούς του Πεκίνου 2022.

Προπονητής Νίκος Αναστασιάδης, ο άνθρωπος που ετοιμάζει σκι ''πύραυλους''!

Καλή αντάμωση και καλή ξεκούραση σε όλους!








0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page